Világító lufi

A VILÁGÍTÓLUFI.hu márka a dán WAKADABALOON LED lámpával szerelt, 100% természetes latexből készült lufik magyarországi exkluzív forgalmazója.

100% dán dizájn, koppenhágai és shenzeni irodával, európai menedzsmenttel. Az első és legfontosabb célunk a felhasználók biztonsága volt.

Minőség és biztonság

Egyedi és levédett dizájnú lemez akadályozza meg a LED-ek esetleges lenyelését és a lufi kidurranásánál az alkatrészek szétszóródását, így a termék tökéletesen megfelel gyeremekek számára is.

Az összeszerelt lufik a legmagasabb TÜV sztenderdeknek is megfelelnek.

A lufik az egyik legmagasabb minőségű gyártótól érkeznek, ahol rendszeresen vak teszteket végeznek saját és más gyártók léggömbjein, hogy a káros anyagok szintjét megmérjék. A mi léggömbjeink kivétel nélkül, minden alkalommal megfelelnek az előírásoknak.

 

Korrekt céges háttér

A  VILÁGÍTÓLUFI.hu márkát a Solvyt Services Kft. alapította.

Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a játék nagykereskedelemben. Külföldi kapcsolatoknak és a rugalmas csapatnak köszönhetően sok innovatív ötletet valósítunk meg és különleges termékeket importálunk. Hiszünk abban, hogy a céges és egyéni vevőink a főnökeink, ezért nem szöveg szinten, hanem valóban mindig azon dolgozunk, hogy a vevőink igényeit egyedi módon elégítsük ki. Célunk, hogy egyedi megoldásokat, minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk minden vásárlónknak, ezért kérünk, hogy tiszteljetek meg bizalmatokkal és tegyétek próbára a világítólufit - akár családi buliról, akár egy nagyobb céges rendezvényről vagy fesztiválról van szó.

 

Termékeink - Hol kaphatóak?

Termékeinket megvásárolhatjátok online a www.enjatekom.hu webshopban, vagy partnereinknél: a SPAR és Müller üzletekben valamint a Galaxy és a Regio játékboltokban és játékáruházakban is.

Nagyobb mennyiségű megrendelés illetve egyedi kérések, rendezvények esetén keressetek Bennünket egyedi ajánlatért.

 

Szolgáltatásaink

Családi vagy céges rendezvények esetén kérj egyedi ajánlatot a világítólufi típusának és mennyiségének megjelölésével és a rendezvény adataival, hiszen nagyobb mennyiség esetén kedvezményes árakat is biztosítunk és lehetőség van a rendezvény helyszínére történő kiszállításra, lufik felfújására is, levegővel vagy héliummal egyaránt. Erről bővebben a Rendezvények menüpontban olvashatsz.